Trainee Södra Norrland på Sommarjobbsdagen i Gävle den 18:e februari 2015

På onsdag är det alltså möjligt att träffa representanter för traineeprogrammet på Högskolan i Gävle. Vi svarar gärna på frågor om programmet eller hur det är att arbeta inom kommunal verksamhet, så hitta oss!

sommarjobbsdagen

Bild från Högskolan i Gävles hemsida

Hur är det att vara nyexaminerad akademiker inom kommunal verksamhet? Nu finns det en ny chans att ställa frågor som kan hjälpa dig i framtida val av arbete. Behöver jag nämna de stora pensionsavgångarna? Din kompetens behövs!

Den 18:e februari kommer Trainee Södra Norrland att finnas representerat på Sommarjobbsdagen som organiseras av Högskolan i Gävle. Eventet äger rum i Rävhallen, direkt vid huvudentrén och är öppen mellan 09.00-13.00.

Läs mer om mässan på

http://www.hig.se/Ext/Sv/Samverkan/Samverka-med-studenter/Traffa-studenter-pa–Motesplatsen/For-studenter/Sommarjobbsdagar.htmllänk till annan webbplats

Vi ses!