Så hanterar Trainee Sundsvallsregionen Covid-19

Trainee Sundsvallsregionen följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationerna i Sundsvallsregionens kommuner.

Genom att ställa om verksamheten till en digitalform följer fortsättningsvis programmet både dess plan och rekommendationerna som finns kring coronaviruset Covid-19.

– Trots rådande omständigheter med bland annat begränsning av fysiska möten fortsätter vi i traineeprogrammet att fullfölja våra planerade temadagar, säger Maria Wallner samordnare för traineeprogrammet.

– Vi har istället digitala möten där vi kan ses och diskutera aktuellt tema med ansvarig kommun. På så sätt fortsätter vi med våra arbetsuppgifter och håller varandra uppdaterade. Det fungerar bra, men vi längtar till att det snart ska bli möjlighet att träffas fysiskt igen avslutar Maria.

Vill du läsa mer om hur Sundsvalls kommun hanterar Covid-19 kan du göra det på sidan Covid-19, så hanterar Sundsvalls kommun coronaviruset, sundsvall.se